НИТ - Нови Интернет Технологии ЕООД

Компания

ПРЕДСТАВЯНЕ НА НИТ – НОВИ ИНТЕРНЕТ ТЕХНОЛОГИИ ООД

Кои сме ние:

НИТ-Нови Интернет Технологии ООД е българска компания, която обединява уменията на опитни специалисти в областта на информационните технологии, ентусиазма на млади програмисти и креативността на отлични дизайнери.

Нашата цел е да предоставяме най-добрите услуги, качествени и съвременни решения, както и поддръжка за нашите клиенти в полето на информационните технологии, което да подпомогне тяхното израстване и дългосрочно проспериране. 

Ние реализираме тази цел чрез уникален подход към информационните технологии и правим всички наши продукти разбираеми и достъпни за крайния потребител. Концентрираме се не само върху технологията, но и върху дизайна, което допринася  за по-ефективното упрaвление и развитие  бизнеса на клиента.

Разработването на индивидуален и оригинален дизайн на всеки един сайт и индивидуалния подход към всеки един клиент, с цел успешната реализация на проекта ни нарежда на едно от първите места сред водещите фирми в бранша.

Нашата мисия е:

• да държим нашите клиенти в течение по отношение на фазите на разработка на даден продукт;
• да получим пълно разбиране относно бизнесът и целите им, да им предоставим не само това, което те искат, но и  това, от което се нуждаят;
• да увеличим ефективността, продуктивността и изгодата на клиентите;
• да си партнираме с тях, като оставяме отворени вратите за комуникация.

VCD