ТРИЗА ООД

Компания

Холдингът Триза  е основан през 1887 в Тринген, Люцерн в сърцето на Швейцария и Европа. Спазвайки най-стриктни критерии за качество (Integrated Management System ISO 9001 – ISO 13485 – ISO 14001 – OHSAS 18001 – BRC), холдингът е един от световните лидери в производството на  продукти за орална грижа, грижа за коса и продукти за грижа за тялото. Всеки ден Триза произвежда повече от един милион продукта, като 95% от  тях се изнасят по цял свят.

Единствената дъщерна компания извън територията на Швейцария, част от холдинга  ТРИЗА е българо-швейцарско дружество TРИЗА  ООД. Тя е специализирана в производството на четки за зъби и дистрибуцията на продукти за орална хигиена. С почти 20 години присъствие на българският пазар, марката е много добре позната и наложена сред потребителите. Асортиментът от четки и пасти за зъби с марка Триза може да бъде открит във всички големи български и международни вериги  като Фантастико,  Або Маркет, Билла България, Кауфланд България, МЕТРО КЕШ&КЕРИ, Лили Дрогерии, dm Дрогерии и Аптеки Ремедиум.

Триза ООД  е изградила и отлична дистрибуторска мрежа в България и Сърбия и умело управлява разпространението на продуктите от бранда. След направена инвестиция от Септември 2015 работа стартира и новопостроената собствена административно-производствена и складова база на Триза ООД в с.Гара Елин Пелин на обща територия от 27 декара. Това дава старт на развитието на производствена дейност на територията на България  за цяла Европа и затвърждаването на логистиката за България и Източна Европа. За логистичния център компанията притежава сертификат за инвеститор клас А.

„ТРИЗА” ООД е изключителен представител и вносител на отличаващите се с високо качество швейцарски армейски ножове Victorinox, както и на новата гама продукти на Victorinox – пътни чанти, раници, портфейли и различни аксесоари за пътуване, парфюми и козметика за баня.

Със своето високо качество, многофункционалност и отличен дизайн тези ножове продължават традиция, започната още през 1884 година. Те са изработени от първокачествена неръждаема стомана и имат доживотна гаранция за всякакви дефекти на материалите и изработката. Всеки един от артикулите дава възможност за щамповане на фирмено лого, а изборът между над 300 различни модела, превръщат ножовете с марка Victorinox в прекрасен подарък за партньори и приятели. Продуктите Victorinox могат да бъдат открити на българския пазар в бензиностанции Еко, Шел, Лукойл, книжарници Orange,  Office 1 Superstore, магазини Sport Depot, Technopolis и др.

VCD