Хермес ДМП
www.hermesdmp.com между 5 и 10 служителя

Компания

Хермес ДМП ООД е компания с дългогодишен опит и установени традиции в опаковачната индустрия. На българския пазар компанията предлага голямо разнообразие опаковки за различни храни, вино и тютюневи изделия като многослойно опаковачно фолио, торбички и други продукти в комбинация с ламинат, пресовано фолио, ОПП, метализирано ОПП, ПЕ, ПВЦ, ПА, мукава и алуминий, възможности за изпълнение на флексографичен печат и ротогравюра от най-високо качество като прилага до 9 цвята и 1 лак; всички видове и размери пликове от полиетилен с висика и ниска плътност, ПЕ покривки, чували за боклук, пликове с цип и други със самозалепваща се лента, метализирано фолио и целуфан, ръкавици за еднократна употреба, пликчета за фризер и за сандвичи. Заедно със стаандартните продукти, компанията изпълнява и специални поръчки като пликове със цветен печат, алуминиеви самозалепващи се, прозрачни ОПП етикети и др., вакуумни пликове, многослойно фолио за термоформоване, фолио за покриване на съдове и чаши от ПП. Предлагаме също така и лъжици, вилици, ножове и сламки от полистирол, пласмасови и алуминиеви съдове за еднократна употреба.
 
 Компанията търгува изключително с внос от Турция- държава, която заема значително място на международния пазар в сферата на опаковките и поддържа добри конкурентни цени по отношение на износа в Западна Европа.
 
Богатият опит и профрсионализъм на екипа на Хермес ДМП ООД нипозволява да асистираме в целия процес на създаване на рекламната опаковка- от избора на материали до детайлите в дизайна.

VCD