КМБ България

Компания

 

 

 КМБ България – www.carrefour.bg

Компанията Карфур България е основана през 2006 г. Първият хипермаркет Карфур  в България е открит на 26 март 2009 в град Бургас. Оттогава до настоящия момент, в големите градове в страната са отворени 9 хипермаркета и 12 супермаркета.

От септември 2010 г. името на компанията се променя от „Карфур България“ АД на „КМБ България“ ЕАД /Карфур Маринопулос Балкани/, която управлява бизнеса си въз основа на договор за франчайз между „Карфур Груп“ и гръцката група „Маринопулос“. Компанията получава оторизация да развива марката в региона на Балканите (Албания, Македония, Сърбия).

Поддържаме активна политика по експанзия.

В компанията работят близо 1600 служители, които имат реалната възможност за професионално развитие в различните отдели, формати и градове в страната.

Нашият стремеж е да бъдем предпочитан търговец на дребно, заради това, че предлагаме иновативни решения и помагаме на клиентите си да се наслаждават на по-високо качество на живот всеки ден!

Групата Карфуp - www.carrefour.com

За над петдесет годишната си история, Групата Карфур се превърна в световен лидер в областта на търговията на дребно. Втори дистрибутор в света и първи в Европа, тя развива четири основни формата: хипермаркети, супермаркети, кеш енд кери и квартални магазини.  Групата е представена на 3 континента, в 34 страни, с близо 10 000 магазина и над 365 000 служители.

Навсякъде където присъства, Карфур е ангажирана в местното икономическо развитие и е сред водещите работодатели в частния сектор.

Нашите ценности са ПОЗИТИВНИ, ВСЕОТДАЙНИ, ОТЗИВЧИВИ!

Ако  вие сте такива и търговията е вашата страст, сте добре дошли в нашия екип!

 

 

VCD