Сигматерм Инженеринг ООД

10 - 20 служителя

Компания

За „Сигматерм инженеринг“ОOД
„Сигматерм инженеринг“ ООД
е частна фирма,основана през 1990г.  в гр.Враца с предмет на дейност изграждане на климатични,вентилационни и отоплителни инсталации , вътрешни газови инсталации и търговска дейност със продукти и материали,необходимо за изграждане на тези инсталации. 
Към настоящият момент фирмата е водеща в своята област на територията на Северозападна България в ообласта на проектиране,изграждане и поддържане на ОВК инсталации, както и в продажба на оборудване за тях.
През годините поради разширяване на дейността на фирмата се обособява фирма „Сигма Клима“ООД, в която се прехвърля цялата дейност по инженеринга  на ОВК инсталации.
Разполагаме с проектански, монтажни и сервизни екипи,които в своята работа използват съвременни технологии и решения съобразно спецификата на всяка отделна задача.
Изградена е  модерна складова и търговса база на територията на гр.Враца.
 
Фирмата работи по:                         
 - Наредбата за работа с газ-вътрешни газоразпределителни мрежи.
  - Наредба за работа със съдове с повишено налягане.
За изграждане на своите обекти използваме висококачествени материали ,произведени в България и Европа.
Търговската дейност се осъществява в модерен търговски център  „Сигма Маркет“ и два магазина на територията на гр.Враца.В тях екип от висококвалифицирани специалисти предлгат  съвети и консултации за избор на подходящо изделие или изработване на цялостен проект.
Политиката на Сигматерм инженеринг ООД е в насока енергийна ефективност:
-  Влагане на висококачествени материали и съоръжения .
- Използване на нови технологии и прилагане на технически решения съобразени с конкретните изисквания и спецификата на всяка сграда или помещение
 
УСЛУГИ:
 Пълен инженеринг на отоплителни, климатични и вентилационни  инсталации – проучване, проектиране, доставка, монтаж, настройка, пускане в експлоатация, гаранционно обслужване.
Директен внос и продажби от склад на пълната гама компоненти за изграждане на отоплителни, водопроводни и климатични системи: котли, радиатори, бойлери, горелки, термопомпи, циркулационни помпи, разширителни съдове, коминни тела, медни тръби, полипропиленови и полиетиленови тръби и фитинги, арматура.
Сервиз: Осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз на предлаганите продукти и услуги и обезпечава доставката на необходимите резервни части. През 2006 година стартира и 24 часова услуга за сервизна подръжка, високо ценена от потребителите.
Производство и монтаж на въздуховоди от поцинкована ламарина, вентилационни боксове и климатични камери.
Сигматерм инженеринг ООД  е изградила:
-  Промишлени обекти      
-  Хотели и ресторанти   
- Дискотеки и ресторанти
- Офиси и сгради с обществено  предназначение
- Продуктите,влагани от фирмата са доказали своята ефективност и качество производители,като: BAXI,RBM,VIESSMANN,WILO,AERMEC,DAIKIN,DAB и други , отговарящи на всички европейски стандарти за качество.

 

VCD