Intra
София под 5 заети служителя

Компания

ПРИОРИТИ ООД е млада и динамична компания, в която работят експерти от различни области. Ние приемаме предизвикателства с огромен диапазон: от работа с политически партии и компании по PR & комуникационни стратегии, през консултации по инвестиционни проекти, подготовка и реализация на проекти по европейски програми, инвестиции в недвижими имоти до участие в безвъзмездни инициативи, целящи да подобрят средата за живот и труд в страната ни.

ПРИОРИТИ ООД има изградена мрежа от специалисти и партньори, от която черпи експертиза за да предложи компетентни решения във всяка ситуация, вместо да разчита на индивидуални консултанти.

ПРИОРИТИ ООД обединява креативния потенциал, професионализма и мениджърските умения на няколко компании с над 12-годишен опит.

Ние предлагаме на нашите български и международни клиенти най-добрите практики и бизнес модели в областта на комуникационните услуги, развитието на корпоративния имидж и анализи на обществените нагласи. Съпътстваме Ви във всички стъпки на инвестиционния проект: от взимане на решение до изпълниение.

Ние превръщаме лоялността и компетентното отношение в етичен закон на всекидневната ни работа.

VCD