ТАКСИ МАКСИМ ЕООД

Компания

За компанията

Нашата мисия е постоянно подобряване на взаимодействието между пътниците и шофьориТЕ, както и подпомогане на хората да се движат към техните цели.

От 2003 година създаваме иновативни технологии за поръчка на такси, които правят услугата по-модерна и по-безопасна. Имайки предвид спецификата на големите и малките градове, ние даваме на пътниците възможност за поръчка на такси по всеки удобен начин, а на шофьорите - да оптимизират процеса на търсене и превоз на пътниците, да намалят празНИЯ престой.

Историята на компанията започва в малкото руско градче Шадринск, от една малка таксиметрова служба. Компанията е основана от млади инженери от Курган - специалисти по автоматизация на технологичните процеси.

Основателите на Maxim сами, заедно с поканените шофьори, работят като таксиметрови водачи с личните си автомобили.

Те се стремят да автоматизират максимално работата с поръчките и да направят таксиметрова услуга масова.

Пътят на непрекъснато усъвършенстване на фирмената работа принуждава основателите да преминат към разделение на труда. Всеки трябва да върши своята работа: едни - да строят модерни контактни центрове и да обучават оператори, други - да правят софтуерни продукти и да осъществяват техническа поддръжка, трети - да привличат пътници и шофьори, четвърти - да извършват самия превоз. Сега за оказването на услугата работят заедно няколко професионални екипа в различни сфери на познанията.

През първите шест години работата започва в четири града, изграждат се ефективни бизнес процеси и традиции на взаимоизгодно сътрудничество, които подготвятпо-нататъшния ръст на компанията. Така, през 2009 година се откриват клонове в седем града, през 2010 - в 17 града, а след това скоростта стига до 22 града за една година!

Във всеки един град ние увеличаваме конкуренцията, даваме работа на шофьорите, плащаме данъци, работим в полза на хората и на икономиката.

Ние сме горди, че с нашите стремежи и опит е разработен мощен програмно-апаратен комплекс, който осигурява функционирането на услугата и предоставя подробна аналитичност на едно гъвкаво бизнес управление. Въз основа на нашите изисквания е разработена системата за професионално обучение на операторите. Сега огромен брой поръчки, денонощно постъпващи по телефон, от нашия сайт и Чрез приложението «Максим: поръчка на такси», се приемат от най-големия специализиран контактен център по приемане и обработване на поръчки за превоз на пътници и товари в Руската Федерация. Той също работи за шофьорите, които работят с поръчките Чрез приложението «Taxsee driver».

От 2014 година започнахме да работим извън Руската Федерация, отваряйки клонове на Службата за поръчка на такси в Украйна, Казахстан, Грузия и България. Станахме международна компания.

Стремим се да се превърнем в глобална марка, така че нашите клиенти, пътувайки до различни градове и страни, навсякъде ДА могат да се възползват от услугите на «Максим».

Приятно ни е да създаваме технологии и бизнес наравно с лидерите на световния пазар.

Време е за тръгване!

JobTiger Banner