БАЛКАНКАР РУЕН АД

Компания

За компанията

Балканкар РУЕН АД е производител и доставчик на комплектовки и резервни части за нуждите на каростроенето. Основни изделия за дружеството са мост управляем и части, сервоспирачки, гъвкави съединения и елементи и колела комплект и гривни.

Дружеството ни възниква през 1966 г. и снабдява държавното стопанско обединение ДСО "Балканкар" с комплектовки за ходовата част, както и други детайли и възли на изделията на каростроителния холдинг.

Балканкар РУЕН АД, като бившо специализирано звено на каростроителния гигант, днес разполага с една от най-големите бази вградени управляеми мостове в подемно-транспортна техника за региона Централна/Източна Европа и Русия.

Продукцията на Балканкар Руен АД е с доказана надеждност, добри технически параметри и качество.

Кариера в компанията

В Балканкар Руен АД, ние търсим да развиваме нашата организация и постоянно разширяваме хоризонта си. Затова имаме нужда от професионалисти, на които можем да разчитаме за нашия бизнес. В нашата компания Вие ще имате възможността да израствате професионално, да се радвате на коректни отношения и обективно възнаграждение.

Моля, обърнете внимание, че изграждането на успешен специалист в нашата сфера е дългогодишен процес. В тази връзка работата при нас е подходяща само за тези, които имат дългосрочни интереси за развитие и реализация в сферата на каростроенето и подемно-транспортната техника.

Търсят се мотивираните хора, ориентирани към резултати, готови да преодоляват предизвикателства и да работят в екип. Отговаряме на изискванията на пазара, наемайки професионалисти, посветени на успеха.

VCD