11235Ltd.

Компания

11235 Ltd. е консултантска компания, специализирана в областта на анализите на клиентски данни (аналитичен CRM), разработване на скоринг и други математически модели. 11235 Ltd. предлага широка гама консултантски услуги и проверени решения в области като програми за лоялност, измерване ефективността на маркетингови активности, изследване удовлетвореността на клиенти, сегментация, рентабилност на продукти, модели за напускащи клиенти (Churn Prediction), прогнози на времеви редове и много други в областта на анализа и статистиката.

Mисия:
Да увеличим конкурентното предимство на клиентите ни посредством ефективни решения, изградени върху индивидуални аналитични модели, експертиза и иновация.

Визия:
Стремим се да развиваме 11235 Ltd. като център на аналитично знание. Трупаме опит и познания, които позволяват на всяка индустрия да се обърне за помощ към нас, когато срещне неразрешим проблем.

Да създадем аналитичните решения достъпни за всеки бизнес. Да докажем, че компетентността и нестихващия ентусиазъм винаги водят до просперитет.

VCD