ВИБ.БГ ЕООД

Компания

Бизнес философията на VIB.BG е базирана на дългогодишен международен опит и бизнес етика. Ние измерваме нашия успех чрез това колко успешни правим нашите клиенти. Стремим се към предлагане на иновативни решения и изпитани техники, които отговарят на нуждите на бизнес по възможно най-добрия начин. Всеки бизнес е уникален. Това означава, че и IT-решенията за управление на бизнеса трябва да бъдат уникални и същевременно ефикасни. Ние сме в състояние да адаптираме предлаганите IT и уеб дизайн решения според бизнес нуждите и изискванията на клиента, а не обратното. Ние вярваме в резултатите повече, отколкото в наградите.

 

Прозрачността и искреността в отношенията с клиентите е основа на нашата бизнес философия. Ние считаме, че всяка една от страните печели от отворена култура на комуникация и ясни правила на отчетност. Ето защо нашият стремеж е към изграждане на дългосрочно бизнес сътрудничество, основано на взаимно доверие и лоялност.

 

Основните ценности, които определят нашето мислене, поведение и фирмена култура са:

  • Уважение към клиента и неговите искания– стремим се да разберем вашите потребности и изисквания преди самите ние да бъдем разбрани.
  • Предлагане на интернет бизнес решения и варианти за тяхното изпълнение, съобразно целите и бюджета на клиента.
  • Създаване на лоялни и дългосрочни взаимоотношения с клиентите в следствие на съвместната ни работа и бизнес сътрудничество.
  • Предоставяне на качествен и добре работещ продукт, съобразен с потребностите и възможностите на клиента.
  • Осигуряване на следпродажбена консултация и поддръжка от нашия екип, в случай на нужда.

ITCD