ИНБИОТЕХ

Компания

За INBIOTECH България:

ИНБИОТЕХ ООД, България, е основана през 1991 г. от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на българската фармацевтична наука и индустрия. Успехът на компанията е свързан преди всичко с името на Проф. Ангел Кирков, д. м. н. – един от създателите на съвременната българска фармацевтична индустрия, дългогодишен генерален директор на фармацевтичното обединение „Фармахим“ и преподавател във Фармацевтичния факултет на Медицинския университет в София.

Екип от висококвалифицирани специалисти - фармацевти, лекари, химици и икономисти, осъществява успешната изследователска и производствена дейност на ИНБИОТЕХ.

Разработените и произвеждани от ИНБИОТЕХ лекарствени продукти имат доказан терапевтичен ефект, високо качество и достъпна цена. На това се дължи стабилното присъствие на ИНБИОТЕХ на българския пазар.

Продуктовата листа на ИНБИОТЕХ ООД, която е в непрекъснат процес на разширяване и обновление, включва съвременни средства за лечение на заболявания като хипертония, сърдечна недостатъчност, язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника, хиперлипидемия, заболявания на опорно-двигателната система, както и обезболяващи и болкоуспокояващи и др..

Производството на лекарствените продукти и хранителни добавки на ИНБИОТЕХ се осъществява в съответствие с изискванията на добрата производствена практика (Good manufacturing practice – GMP).

Водещите принципи при избора на лекарствената политика и стратегия на фирмата са терапевтичната, социална и икономическа ефективност, като чрез средствата на маркетинга и мениджмънта се затваря пълния цикъл от научната разработка, производственият процес до реализацията на лекарството на пазара и мониторинга на неговото поведение при потребление.

Признание за приноса на ИНБИОТЕХ ООД в лекарствената политика и развитието на бизнеса в страната са редица престижни награди от Браншовата камара и Българската търговско-промишлена палата, с които фирмата е многократно удостоявана, както и от български научни организации.

 

Възможности за работа в ИНБИОТЕХ:

Нашите генерични прескрипторни и ОТС лекарствени продукти, както и портфолиото ни от хранителни добавки помагат на пациентите в България и чужбина да повишават качеството си на живот.

Дейностите на ИНБИОТЕХ ООД са стимулирани от хуманните и етични принципи, както и от отговорността и почтеността на създателите на фирмата. В ИНБИОТЕХ ООД работят квалифицирани специалисти с над 20 годишен опит в лекарствената регулация, производството и контрола на лекарствени продукти и хранителни добавки, както и млади специалисти в областта на бизнес развитието и маркетинга.

В екипа ни се насърчава стремеж към амбициозни достижения, като ценим резултатност във всяка една сфера от работата ни. Поддържаме екипната работа, като същевременно насърчаваме креативните идеи и отличителността на всеки член от екипа ни.

Тук ще откриете повече за възможностите за работа в ИНБИОТЕХ. Ако искате да станете част от нашия екип, моля прегледайте свободните позиции за работа при нас и кандидатствайте за тази, която според Вас е най-подходяща за Вашето професионално развитие.

VCD