Битекс ООД | Restaurants Incanto

Компания

Ресторант Incanto е създаден през 2009 г. от талантлив и амбициозен екип. Нашата мисия е да бъдем посланици на добрия вкус в град Бургас и да създаваме нови, вълнуващи начини за прекарване на времето извън дома. Incanto не е просто ресторант, а едно различно място, истински празник за душата.

С много труд успяхме да създадем място, което да изразява вътрешния ни свят и представа за красиво. Място с атмосфера, която да те прегръща; с незабравимо вкусна храна, за която да разказваш; с релаксираща и зареждаща музика; с топла светлина от фенери и свещи, за да се усеща енергията на силуетите; с жужене на приятели и влюбени , които да вдъхнат живот на всичко това и отнесат със себе си от вълшебното излъчване на „Incanto“.

 

Ние сме екип от млади и изключително талантливи хора, които обожават работата си. Готови са на всякакви експерименти, за да усъвършенстват уменията си и изненадат дори и най-капризните. Редовните посетители вече са свикнали на динамично променящото се меню и непрестанните новости в интериора и цялостната атмосфера. Вдъхновяваме се от световни авторитети в гастрономията и дизайна. Разполагаме с богата кулинарна библиотека и често се „допитваме” за изпипване на някой сос или десерт до гении като Феран Адриа и Ален Дюкас.

Всички обожаваме работата си и даваме най-доброто от себе си, за да останеш доволен!

VCD