Франчайз Льо Шеф
Варна www.lechef.bg 20 - 50 служителя

Компания

За компанията

КАК ЗАПОЧНА ВСИЧКО?
Идеята за Le Chef възникна съвсем спонтанно на 18 ноември, през далечната 2012 година. Любовта ни към храната и комбинацията на различни съставки ни помогна да превърнем нашето "хоби" в сбъдната мечта, която радва хората и им доставя наслада до днес.

НЕ ПРОСТО "FAST FOOD"
Решихме да наложим една нова парадигма в идеологията на заведенията от типа „Fast Food”. Именно това бе причината да изберем името „Le Chef”, което идва от френски и значи "Готвачът".

Като ценители на добрите идеи, ние се стремим да бъдем различни и с това да очароваме нашите клиенти. Обичаме да експериментираме и да преоткриваме нови вкусове. На първо място за нас обаче остава качеството на използваните продукти, безупречната чистота и доброто обслужване. За нас е важно клиентите ни да са доволни!

С ЛЮБОВ КЪМ ХРАНАТА!
Храната не е просто начин на живот, тя е част от малките удоволствия на ежедневието. Когато консумираме добре приготвено ястие, се чувстваме изпълнени с блаженство. Затова храната трябва да бъде подготвена внимателно. Именно поради тази причина ние подхождаме с внимание към детайлите и отделяме време на малките неща. Всеки сандвич има свои уникални съставки, които го правят неустоим по свой си начин. Добре подбрани и тествани, всички комбинации си струва да се опитат. Малките детайли допринасят за цялостния вид и вкус!

Кариера в компанията

Начинът, по който възприемаме нашето меню не е просто като един безкраен списък от вкусни грил сандвичи.
Това за нас е едно пътешествие – едно вкусово изживяване, което искаме да споделим с вас.

Контакти

Франчайз Льо Шеф ЕООД 
ЕИК: 204530521

Адрес: Св. Константин и Елена, ул. "Първа" №22
Телефон: +359 89 55 66 077

VCD