СТИК-КРЕДИТ АД
София www.stikcredit.bg 50 - 300 служителя

Компания

За компанията

Stikcredit е водеща небанкова финансова институция с над 7 годишна история в предоставянето на финансови услуги на своите клиенти. Компанията е лидер в онлайн кредитирането, като разполага и с национална офисна мрежа от 30 офиса, в които работят над 140 служители и сътрудници.

През 2016г., ръководени от нашата амбиция за разрастване, поставихме силен фокус върху онлайн кредитирането и от тогава насам нашата мисия е да утвърдим Stikcredit като една модерна и иновативна финансово-технологична компания.


Кариера в компанията

В Stikcredit нашата основна задача е изграждането на дългосрочни отношения със своите служители, клиенти и партньори, базирани на доверие и високо качество. Предоставяме приятна работна среда, приятелско отношение и справедливо заплащане за положеният труд, защото вярваме, че мотивираните и щастливи служители са нашият гарант за доволни клиенти.

Ние желаем да работим с мотивирани и иновативни хора, които демонстрират креативно мислене и желание за развитие. 

Stikcredit има амбицията да разгърне обхвата на предлаганите услуги в световен мащаб и при нас вие имате шанса да реализирате своят потенциал изцяло.

VCD