XS Consult Ltd
Пловдив www.xsconsult.eu

Компания

Човешкият капитал: най-важният бизнес ресурс!

Ние от XS Consult искрено вярваме, че хората са най-съществения елемент във всяка организация, независимо дали става въпрос за корпоративна бизнес структура, организация с идеални цели, обществено обединение или държавна администрация. Всеки един човек в компанията има своето значение. Няма такова нещо, като незначителна позиция.
 

Основана през 2012 година, нашата компания се е отдала на мисията да помага на своите клиенти в откриването на най-подходящата за тях работа. Защото, когато човек се намира на точното място, всяка сутрин става с мисълта за предизвикателствата, които го очакват през новия работен ден.


Дълбоко вникване в бизнеса на нашите партньори!

Основавайки се на дългогодишния опит на нашите експерти в консултирането и управлението на човешки ресурси сме стигнали до един генерален извод. Познаването на бизнеса, пазарите, клиентите и културата на нашите партньори е единственият възможен начин за предоставянето на наистина качествена услуга. Вникването в специфичните проблеми на организацията е от решаващо значение за откриването на правилния кандидат за съответната позиция.
 

Слушаме внимателно, реагираме бързо и предлагаме последователни съвети. Това е ключът към нашия успех и ни придава статут на партньори в очите на нашите клиенти. Защото ние не сме просто доставчик на услуги.
 

Ние сме HUMAN RESOURCES BUSINESS PARTNER!

VCD