Краси - Нур ЕООД
Пловдив www.jibjobs.eu под 5 заети служителя

Компания

Jibjobs свързва Eвропейския пазар с работници по целия свят

Белгия, подобно на много други европейски държави, може да се нарече икономически просперираща. Въпреки това, ние сме изправени пред много затруднения относно подбора на персонал и / или недостиг на работна ръка в определени сектори, които не
са заети от собственото им население.

Jibjobs отговаря на тази нужда, като регистрира европейска агенция за временна заетост на персонал в гр. Пловдив /обявен за европейска столица на културата за 2019/.

Необходимостта от нашите чуждестранни временни работници е предимно в сектори като строителството, производството, технологиите и поддръжката.

Високата производителност, ниското отсъствие от работа и богатите технически познания са само някои от предимствата, поради, които да наемете работници от България. Освен това, нашите хора са много мотивирани, както в работата си, така и в желанието си да пътуват далеч за върхови работи.

В изключителния учебен център на Jibjobs всеки бива подготвен да даде най-доброто от себе си с помощта на необходимите професионални знания и опит.

Jibjobs гарантира, че българските работници могат не само да работят в най-добрите условия, но и да живеят добре. Всеки работник може да разчита на тихо място за спане в района на работната задача.

VCD