Интер Суис ООД
София www.cosmeticaglass.com под 5 заети служителя

Компания

Inter Swiss OOD е компания, нова за българския пазар. Развива се в сферата на козметичните продукти. Компанията е в сътрудничество с швейцарската фирма CMI Ltd. 

От своя страна, CMI Ltd е компания с години опит в производството и търговията на козметични и медицински продукти. Всички продукти на компанията отговарят на най-високите стандарти за качество и здраве и са подкрепени с дългогодишни изследвания и опит. CMI Ltd непрекъснато се развива и се стреми да осигури възможно най-доброто обслужване без компромис с качеството. Компанията е провокирана от страст към иновации, докато се опитва да допринесе скромно за красотата. CMI Ltd имат представителства във всички големи търговски центрове в Белград, както и в други големи градове в Сърбия. Кооперират с немските DM drogeriamarkt, Lilly drogerie и австрийските BIPA и Sephora. Фирмата жъне големи успехи в чужбина и търси ново предизвикателство в лицето на българския пазар.

Inter Swiss OOD и CMI Ltd отварят първия си парфюмериен щанд в The Mall, София. Бъдещите планове са за бързо развитие и създаване на щандове/магазини в по-големите български градове.

VCD