Хави Логистикс ЕООД
София www.havi.com 50 - 300 служителя

Компания

Хави Логистикс е американска компания, основана през 70-те години на 20 век като ексклузивен логистичен партньор на най-голямата верига за бързо хранене в света - Mc Donalds. 

Понастоящем компанията е глобална и има клонове в над 50 държави по света като се стреми да поддържа изключително висок стандарт в оптимизирането и управлението на веригите на доставка за различни международни клиенти. 

В България Хави Логистикс също е основен логистичен партньор на световни и европейски брандове като Mc Donalds, OMV, Billa и други.

Хави осъществява 4 PL услуги и отговаря за цялостния логистичен процес: снабдяване, складиране, дистрибуция и транспорт на продуктите, които се използват в ресторантите и магазините на партньорските вериги. 

Нашето мото е: Правим това, което казваме и казваме това, което правим. Изпълняваме обещанията си!

Обичате предизвикателствата? Ние ще Ви осигурим динамична и същевременно устойчива и приобщаваща среда, в която да успеете в начинанията си!

Имате визия за бъдещето, лоялни и коректни сте, грамотни сте, знаете езици, креативни сте, комуникативни сте, иновативни сте, искате да учите и да се развивате?

Тогава заповявайте при нас, защото Хави е подходящата компания за вас!

Какво Ви предлагаме? Силен старт в сплотен екип, отлична работна среда, устойчиви и коректни трудови взаимоотношения – постоянен трудов договор, гъвкаво работно време, адекватно основно възнаграждение спрямо компетенциите и опита на всеки кандидат. И още - възможност за обучение и развитие, възможност за допълнителни доходи, допълнително здравно осигуряване и застраховка, подаръчни ваучери за лични поводи и други.

VCD