Компания

ITCE притежава над 15 години опит в извършването на консултантски услуги, обучения и сертификации в областта на управлението и информационните технологии. ITCE е предпочитано име на пазара известно с високото качество на услугите си и професионализъм в сътрудничеството с клиенти и партньори.

Нашите консултанти са много добре познати в ИТ и бизнес средите и търсени лектори на местни и чуждестранни конференции. Успешно комбинирайки техническите компетенции от обученията с практическия опит от проектите, те са високо ценени като партньор на бизнеса.

ITCE се отличава в областта на консултантските услуги и обучения като основна част от портфолиото на компанията се фокусира в Майкрософт технологии, облачни решения на ServiceNow, ITIL, Информационна сигурност, ISO20000 and ISO27001, COBIT, Бизнес анализ, Бизнес процеси, Управление на проекти, MBA Workshop.

Партнирайки си с Microsoft, ServiceNow, и Global Knowledge, ITCE е сред лидерите в предоставянето на ИТ и Мениджмънт обучения в България. Сред нашите клиенти са Fortune Top 500 компании в областта на финансите, комуналните услуги, телекомуникациите, фармацията и хранителните продукти. Освен в България, ITCE има множество успешно завършени проекти и вече е добре познат консултант в Централна и Източна Европа, както и Близкия Изток.

VCD