Кривицки и Сие ООД

Компания

“КРИВИЦКИ И СИЕ”
НАЦИОНАЛНА МЕДИА ВЪНШНА РЕКЛАМА


С няколко думи за “Кривицки и Сие”
Национална медия за външна реклама “Кривицки и Сие” е една от най - значимите фирми - доставчици на външна реклама на българския пазар.
Стъпка по стъпка 13 години тя гради своето име, изграждайки своите модули, които създават “фамилия” от рекламни елементи в повече от 35 града в цялата страна с над 1300 рекламни лица.
Началото се поставя от най - разпространения формат – тип “Пиза”, следва изграждане на мегаконструкции, тип “Арка”, разположени над пътните платна, “Сити Лайт” – съоръжения за пешеходни участъци, за да се стигне до най - новия модул, тип “Скролер”, който показва супермодерните тенденции в развитието на рекламния бизнес и съдейства за европейската визия на България.
С гордост заявяваме, че фирмата ни е най - големият инвеститор за първото 6-месечие на 2007 год., което обединява усилията на един отличен екип от висококвалифицирани мениджъри и търговци.
Към настоящия момент външната реклама се развива като една огромна индустрия, в която “Кривицки и Сие” ООД търси и намира достойно своето място.Целта ни е всеки един модул от нашата “фамилия” да не пречи, а да допълва градската среда и да отговаря на европейските стандарти.
Наред с развиване на бизнеса си, фирмата взима и дейно участие в социално значими кампании, каквато e например “Да сътворим живот”, която е свързана със засаждане на дръвчета във всеки един град, в който има изградени рекламни елементи.
Дружеството ни е член и един от учредителите на Асоциацията на рекламните агенции за външна реклама.
Като коректен и добър партньор “Кривицки и Сие” ООД гради своята тринадесетгодишна история, а с новаторския си дух участва активно и в изграждане на новата история на външната реклама в България.
”Кривицки и Сие” ООД може да намерите винаги на адресите в град София и град Пловдив, както следва:

Гр.София
Кв.”Лозенец”
Ул.”Червена стена” №36
02/865 11 71; 02/963 27 74
Sofia@ krivicki.com

Гр.Пловдив
ул.” Благовест ” № 2а
032/957 022
Plovdiv@ krivicki.com


и на страницата ни в интернет:
www.krivicki.com

VCD