Netsurf.net Ltd.
Монтана www.netsurf.bg 50 - 300 служителя

Компания

Нетсърф, стартира през 1997 година като малък dial-up Интернет доставчик в гр. Монтана. Днес, Нетсърф има над 20 години история в предоставянето на висококачествени комуникационни услуги, с покритие в над десет града в Северозападна и Югозападна България и държи най-голям пазарен дял в регионите. 

Нетсърф изгражда собствена оптична преносна среда базирана на световните стандарти FTTB (Fiber to the Building), FTTH (Fiber to the Home) и Active Ethernet, защото вярваме, че нашите клиенти заслужават най-доброто.  

Мисията ни е да предоставим лесни и ефективни комуникационни решения за хората, които и да бъдат все по-достъпни. Ние разбиране нашите клиенти и за това се стремим те да получават най-доброто, осигурявайки им комплексно решение за интернет, интерактивна телевизия, IP-телефония и други услуги. 

Високите технологии в индустрията са само инструмент, с който поддържаме нашите услуги, но в ядрото на Нетсърф са нашите колеги – екип от висококвалифицирани и мотивирани специалисти, които разбират, че клиентите ни са на първо място.

JobTiger Banner