ШАНС - 96 ЕООД

Компания

oбратноПрофил на компанията

Тук можете да редактирате Вашия корпоративен профил. В него потребителите очакват да намерят кратка и структурирана информация за компанията:

* В секцията "За компанията" можете да разкажете за компанията, основните дейности на компанията, ключови продукти и услуги.
* В секцията "Кариера в компанията" можете да представите организацията като място за работа и възможностите за кариерно развитие.Преглед на профила

*Стандартно в профила на организацията се показва каченото от Вас лого (Главно Меню > Лого на организацията). Вместо логото, в профила може да изберете да се показва качена от Вас корица (препоръчителен размер 980x260).

Добави корица

АГЕНЦИЯ ШАНС-96 ЕООД

За компанията

Шанс-96 ЕООД е българска компания за недвижими имоти, специализирана в продажба и наеми на индустриални имоти. Ние предлагаме подробно портфолио от услуги за наематели, собственици, инвеститори, предприемачи, включващо продажби, консултации, проджект мениджмънт и маркетниг.

Собственик е Симеон Митев с над 20 годишен опит в продажбите.  От датата на създаването на компанията – 1995 г. до сега развива своя бизнес чрез фирмите: „Шанс- 96”, „Ню Шанс 96”, „Балкан Проджект Мениджмънт” и „Балкан Пропертис-София”, специализирани в продажби, наеми, консултации, проучвания на пазара на недвижими имоти и анализи в областта на индустриалните имоти.

В периода от 2006 до 2009 г. Митев е франчайз собственик в агенция RE/MAX Chance Group Commercial, която е част от международната верига RE/MAX. От началото на 2013г. Митев стартира проектът на платформата за индустриални имоти БГСКЛАД, която е собственост на агенция „Шанс-96“ ЕООД . На база дългогодишния си опит в сделки с индустриалните имоти, в платформата са събрани на едно място много оферти за складове, фабрики, помещения, терени и производствени цехове от цяла България. Платформата вече има партньори в почти всички основни градове : София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Плевен, Пазарджик, Габрово, Кърджали, Видин, Горна Оряховица, Благоевград, Добрич, Хасково, Сливен, Ямбол, Враца, Сандански, Монтана.

Опитът на ШАНС 96 е в сферата на:

  • Консултации за продажби и наеми: сгради, офиси, търговски центрове, парцели, складове и промишлени помещения.
  • Индивидуален маркетинг за корпоративни и ключови клиенти.
  • Пазарен мониторинг.
  • Отлични търговски умения с цел приключване на успешна сделка.
  • Окомплектоване на необходимата документация.
  • Провеждане на обучения.
  •  Участия като лектор в специализирани конференции в София, Варшава, Виена, Мюнхен, Лас Вегас , Ню Йорк.

VCD