Allianz Bulgaria Life

София

Компания

Алианц България е част от европейския лидер в глобалното застраховане и финансови услуги Allianz SE.  Компанията е сред най-големите доставчици на финансови услуги в световен мащаб с 106.4 млрд. евро приходи и управлява активи в размер на 1 852 млрд. евро . Allianz е представен в 70 страни и обслужва повече от 78 млн. клиенти по целия свят.

Алианц България Холдинг е водеща компания на българския пазар, която гарантира водещо ноу-хау и предлага комплексно обслужване на своите клиенти в пет сектора: общо застраховане, животозастраховане, пенсионно осигуряване, банкови услуги и лизинг. Над 1 милион уникални индивидуални и над 35 500 бизнес клиенти избраха и ползват финансовите услуги на компанията. Това е доказателство, че Алианц е надежден партньор за своите клиенти и партньори.

Стремежът на компанията е насочен към удовлетворяване на изискванията и потребностите на клиентите и усъвършенстване качеството на обслужване. Благодарение на широкия спектър от застрахователни продукти Алианц България можем да задоволи потребностите от застрахователна защита на всеки един клиент.

Алианц България има 40 генерални представителства, над 140 представителни офиси и мрежа от 2500 високо квалифицирани финансови съветника, работещи в цялата страна.

 

През 2013 Алианц България бе отличена с четири, независими едно от друго, престижни отличия:

  • ЗАД Алианц България бе отличена в конкурса „Застраховател на годината 2013“ като "Застраховател с най-добри продукти в Имущественото застраховане”.
  • Баварското представителство в България отличи Алианц България Холдинг с почетната награда – „Баварски порцеланов лъв“ в категория „Баварско предприятие с дейност в България“. 
  • С приза „Банкер на годината“ 2013 бе отличен Светослав Гаврийски – главен изпълнителен директор на Алианц Банк България, за постигане на растеж в условията на криза и за съхранено доверие на клиентите. 
  • Прес Авто клуб удостои ЗАД Алианц България с награда „Застраховател на годината“ за Иновации в автомобилното застраховане.
 

JobTiger Banner