Техномаркет
София www.technomarket.bg над 300 служителя

Компания

ЗА НАС

ТЕХНОМАРКЕТ е търговската марка, с която „К енд К Електроникс” ЕООД се представя пред своите клиенти. Компанията е създадена и оперира на българският пазар от 1992г.

Първият магазин с името ТЕХНОМАРКЕТ отваря врати през 1999г. и така е положено началото на най-успешната българска верига магазини за битова електроника, офис оборудване и телекомуникационни продукти. Към момента верига магазини ТЕХНОМАРКЕТ има 34 магазина на територията на Република България, 16 магазина в Република Сърбия, 4 магазина в Република Македония, 10 магазина в Република Босна, 2 магазина в Косово.

В момента ТЕХНОМАРКЕТ реализира над 50% от продажбите в сектора на битовата електроника и електротехника в България, което го прави абсолютен лидер на нашия пазар. Развитието на фирмата продължава и към момента. В плановете ни за 2008-ма година влиза отварянето на още 3 нови магазина.

ТЕХНОМАРКЕТ е изключителен дистрибутор на компаниите Samsung, Panasonic, Electrolux / AEG / Zanussi и Blaupunkt за България. В нашите магазини предлагаме и всички водещи търговски марки в бранша, сред които Sony, Philips, Pioneer, Whirlpool, Yamaha, Jamo, LG, Daewoo, Grundig, JVC, Indesit, Ariston, Gorenje, Hitachi и други, общо над 20 бранда. Особена гордост за нас е налагането на собствената ни търговска марка NEO, чийто продукти са вече добре познати на потребителите. В магазините на ТЕХНОМАРКЕТ ще откриете над 15 000 артикула, от които всеки може да направи най-подходящия избор. Специално за нашите клиенти сме се постарали да осигурим най-разнообразни начини на плащане и гъвкави финансови условия за максимално тяхно удобство. Поддържаме постоянно жив интереса на клиентите като акумулираме очаквания и инициираме нови промоции на всеки 3 седмици.

НАШИЯТ ЕКИП

Към момента във фирмата в България работят над 1900 работници и служители и техният брой непрекъснато расте. Ние вярваме, че зад успеха на фирмата стои техният професионализъм и отдаденост. На всички тях, ние осигуряваме:

- равни възможности при подбора и наемането им на работа;

- съвременни условия на труд;

- страхотна школа за бъдещата им професионална кариера;

- система за обективна оценка на индивидуалните и колективните постижения;

- възможност за реализация и развитие в международна компания;

- спокойствие и сигурност за тях и техните семейства;

ФИЛОСОФИЯ НА ФИРМАТА

Ние, в ТЕХНОМАРКЕТ, смятаме за основен приоритет да отговаряме винаги на потребителското търсене като предоставим на клиентите си богат асортимент от продукти, с гарантирано качество, конкурентни пазарни цени, осигурена сервизна поддръжка, както и потребителска електроника, електротехника, офис оборудване и телекомуникационни продукти отговарящи на най-новите технологични достижения в тази сфера.

СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

Още от създаването си ТЕХНОМАРКЕТ е неделима част от обществото. С ясното съзнание сме, че без нужното социалноотговорно отношение нямаше да стигнем дотук. С разрастването на пазарното ни присъствие, нараства и нашата ангажираност към обществото. Като фирма, която има пряк контакт с над 3 милиона клиенти, ние се чувстваме задължени да покажем, че ценим всички хора с които работим – и клиенти, и партньори, и служители. Общуваме постоянно, със всички, за да уловим пулса на нашето общество и да сме съпричастни със всичко, което се случва в страната ни. Участваме активно във всяка инициатива, чрез която можем да поощрим желанието и усилията или да помогнем и на онези, които не са получили равен шанс и справедливост.

JobTiger Banner