Фаст Клийн БИО ООД

Компания

"Fast Clean BIO" Ltd е организация с дългогодишен опит в сферата на почистването, както в България, така и във Великобритания и Гърция. Нашият екип е силно мотивиран и добре обучен да се справя с ралични видове задачи във всякакви условия. Компанията предлага широка гама от услуги, които да задоволят нуждите на клиента. Нашата концепция е "услуга и услуга и услуга/количество = - (% цена) х - (% цена) х - (% цена)" и това е за кратки срокове и високо качество. "Фаст Клийн БИО" ООД има гъвкава ценова политика, която е съобразена, както с икономическото развитие на страната, така и с нуждите на крайния потребител. Компанията предлага дългогодишни промоционални пакети на много атрактивни цени.

"Фаст Клийн БИО" ООД е почистваща компания, която предлага на своя екип професионално обучение, атрактивно възнаграждение и здравословна работна среда. Всичко това се дължи на опита и доброто менажиране на компанията. 
Ние търсим мотивирани, изпълнителни и хора, които вникват в детайлите. За нас е важно работата в екип и доверието във йерархията на компанията. 

VCD