Профинитум ЕООД

Компания

За компанията

ПРОФИНИТУМ е развиваща се международна компания, която предлага многобройни услуги както на националния, така и на международния пазар. Предприятието действа в четири области: управление на строителни проекти, проекти с недвижими имоти, предоставяне на услуги по чертаене на CAD и административно обслужване.

Нашият екип се състои от различни професионалисти, всеки един от които е експерт в своята област.  Основната ни цел са доволните клиенти, затова винаги се фокусираме върху техните желания и се стремим да осигурим най-доброто съотношение между цена и качество, предоставяйки професионално мнение.

 

Кариера в компанията

Профинитум притежава дългосрочна концепция за развитие, която се стремим да развиваме чрез подбор на квалифицирани кадри за основните ни сфери на дейност.

На служителите си предлагаме конкурентно възнаграждение с възможност за получаване на бонуси в зависимост от постигнатите резултати. Предвидени са и периодични допълнителни обучения за повишаване на квалификацията. 

В Профинитум ще имате възможност за растеж в динамично развиваща се компания и млад екип от професионалисти. Работата при нас винаги е разнообразна, така че ако смятате, че това би ви мотивирало и имате желание да научавате нови неща, изпратете ни вашето актуално CV.

VCD