ТравълСторМейкър.ком ЕООД

Компания

TheStoreMaker.com е "Доставчик на Приложения и Услуги за Електронни Магазини", даващ възможност на притежателите на Интернет страници безплатно и бързо да създадат свои собствени сайтове за пътуване и да спечелят свои собствени клиенти. Ние осигуряваме цялостна инфраструктура за електронните магазини и доставчиците. За нашите притежатели на електронни магазини е предоставено цялото съдържание. TheStoreMaker.com предоставя този вид услуга и програма за свързване на притежателите на уеб сайтове, които искат да продават продукти и услуги, и на снабдители, които искат допълнителен пазар за разпространение.


TheStoreMaker.com притежава разработена цялостна програма за пътувания, позволяваща ни да предоставяме моментален достъп до пътническа информация, годна за вграждане и употреба от всеки един уеб сайт. Системата за пътувания улеснява продажбата на хиляди други продукти и услуги, предлагани от притежателите на сайтовете за пътувания и поддържа над 455 авиолинии, 200 хотелски вериги (представящи приблизително 39,000 хотела), и 44 компании за отдаване на автомобили под наем (представящи приблизително 17,275 техни клонове).


Притежателите на уеб сайтове няма да срещнат никакво затруднение и не трябва да заплащат, за да създадат и управляват персонални сайтове за пътувания. TheStoreMaker.com предоставя цялостна инфраструктура, включваща съдържанието на пътническия сайт, извършването на всички сделки, управлението на инвентара и ресурсите, издаването на билети и обслужването на клиентите.


TheStoreMaker.com не работи пряко с клиенти. Нашата стратегия е да създадем изобилие от сайтове за пътувания за нашите партньори, а не да се конкурираме с тях.

JobTiger Banner