СЪБИТИЯТА ПРЕЗ МЕСЕЦ ЮЛИ:

 • На 13 юли стартира националното състезание Innovation Challenge 2012 с награда 100% стипендия за Executive MBA програмата на University of Sheffield

  Career Days FMI 2012Семинарът „Turning Innovation to Competitive Advantage” постави началото на конкурса за иновативни мениджъри Innovation Challenge 2012. Събитието се проведе на 12 юли в хотел Феста София и събра над 100 представители на бизнеса. Атрактивната презентация на проф. Стелиос Кехаяс  въведе гостите на семинара в света на иновацията – къде възниква и как се случва, защо  е необходима и най-важното – каква е ролята й за просперитета и добрите финансови резултати в компанията. Преподавателят даде ценни насоки на мениджърите, които ще се включат в конкурса за иновации.

  Състезанието ще бъде предизвикателство за всеки успешен професионалист, който знае как да надскочи зададените бизнес модели и да намери нови такива с проява на творчество и новаторство. Финалистите ще бъдат наградени със стипендии за Executive MBA програмата на престижния международен факултет на University of Sheffield на обща стойност 30 000 евро.

  Кандидатури се приемат до 28 август, а големите победители ще бъдат обявени на официална церемония през септември. Ако не са посетили подготвителния семинар, желаещите да участват могат да потърсят подробна информация на официалната страница на конкурса.

  Повече информация можете да намерите във видеоматериала на JobTiger.tv.

  Innovation Challenge 2012 е съвместна инициатива на Маркет Тренд и JobTiger.bg
   
 • Игра: Как разрешихте трудна ситуация в екипа ви?

  17 HR WeekendРазкажете ни как разрешихте трудна ситуация на работното място и ще имате възможност да прекарате една приятна вечер на брега на морето в компанията на Бебел Жилберто. Споделете казус, който искате да разрешим в рубриката “За комуникацията” и спечелете билет за концерта на бразилската босанова и джаз изпълнителка с 6 номинации за Грами Бебел Жилберто.

  Пишете ни в полето за коментари под текущата публикация или на tv@jobtiger.bg.

  Краен срок за участие: 12:00ч на 06 август 2012г. (понеделник)

  Наградите ... вижте в JobTiger.tv >>
   

ТЕКУЩИ ПРОЕКТИ

ПРЕДСТОЯЩИ ПРОЕКТИ

 • „Човекът, който ме вдъхновява“

  Career CounselingJobTiger.tv и водещи медии в България обединяват усилия в търсене на новите българи с положителен образ и влияние в различни области от живота ни. Хора, които вдъхновяват и заразяват с действията си околните и дават положителен пример за влияние върху икономическото развитие и лично израстване.

  „Човекът, който ме вдъхновява” стартира през август.

  В инициативата участват JobTiger.tv, Bulgaria On Air, в. Преса, ProBook.bg, Net Entertainment Group.

  Следете www.jobtiger.tv за повече информация.
   
 • Международен ден на младежта в Борисовата градина

  Career CounselingНа 12 август 2012 г., от 14 до 22 ч., в парк „Борисовата градина”, Министерството на образованието, младежта и науката организира празнично честване на Международния ден на младежта, чието мото тази година е „Изграждане на един по-добър свят: Партниране с младите”.

  Събитието ще започне със състезание между 3-те най-добри отбора от осъществените три „Младежки работилници” в периода 6-11 август 2012 г., където младите хора ще демонстрират различни дейности и умения.

  По време на събитието ще бъдат изградени 7 тематични шатри, в които МОМН, НЦЕМП, ЦРЧР, Столична община, JobTiger и редица младежки сдружения ще представят своите дейности и програми в подкрепа на младите хора в страната.

  Програмата за отбелязване на Международния ден на младежта–12 август 2012 г. може да видите тук >>
   

ПОЛЕЗНО ЗА ВАС

ПЛАТЕНИ СЪОБЩЕНИЯ

е-Manager: Интернет маркетингът от А до Я

31 август - 01 септември

Двудневно обучение на брега на морето, което ще ви разкрие тайните за успеха на бизнеса в интернет - от планирането до монетизирането.

Код за 30% отстъпка - jobtiger

13 септември 2012, „Кариера в България. Защо не?“ 2012

Събитието ще се проведе за първи път през есента, а не по Коледа. Над 3500 кандидати са участвали в четирите издания досега, където над 100 водещи фирми в България са се представили с щандове, фирмени презентации и семинари, а повече от 30 водещи мениджъри са споделили своя опит. 68% от участниците във форума търсят възможности за по-добра кариера, а 51% от кандидатите ще се върнат или вече са се върнали в България.

За повече информация посетете сайта на събитието.