Kaufland Service

Компания

Историята на Kaufland започва, когато Джоузеф Шварц влиза в Südfrüchte Großhandlung Lidl & Co. в Хайлброн като акционер през 1930 г., който бива преименуван на Lidl & Schwarz KG. През следващите години целта на компанията е да разшири обхвата си и да се превърне в доставчик на цели храни.

Днес Kaufland е верига за хипермаркети, част от Schwarz групата, която също е собственик на Lidl и Handelshof. Открива първия си магазин през 1984 г. в Neckarsulm и бързо се разширява, за да стане лидер в някогашната Западна Германия. Веригата функционира в над 1000 магазина в Германия, Чехия, Словакия, Полша, Румъния, България, Хърватия и тази година се насочва дори към Австралия.

Нашето огромно портфолио предлага безкрайни възможности за развитие, включително в огромния свят на IT.

Какви са най-важните неща за нас в Kaufland Service? Всъщност те са три – стабилният пазар, най-добрите технологични решения и структурираните методологии. Ние сме един от най-големите потребители на SAP в целия свят, работейки в пълна синергия с нашите немски колеги, целейки да доставим значими резултати на нашите вътрешни клиенти.

Подкрепяме огромната група Schwarz с решения за развитие на IT в областите Mobile, ABAP, UI5, Java, SharePoint и BI. Имаме много силна инфраструктурна администрация с екипи, работещи в областите SAP Basis, Администрация на бази данни, Интеграционни технологии, Backup & Recovery и Hadoop, докато в същото време нашите екипи за поддръжка на приложения все повече се развиват. Разполагаме с два чудесни офиса в центъра на София и наброяваме повече от 100 души.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner