ЕРА България АД
www.era.bg над 300 служителя

Компания

Над 45 години глобално присъствие

13 години местен опит

ERA е световен лидер в областта на жилищните имоти с над 45-годишен опит в създаването на продукти и услуги, ориентирани към клиентите.Мрежата на ERA включва около 33 000 консултанта и приблизително 2 300 офиси в САЩ и 34 страни по света.


ЕРА Европа е представена в 17 държави с над 1100 офиса и над 6 000 консултанта.


В България ЕРА присъства от 2006-та година и има 28 офиса в градовете София, Варна, Пловдив, Стара загора, Русе, Бургас, Поморие.С местните знания и глобалната визия, ние добавяме моменти на истинска стойност на всеки етап от процеса на закупуване на жилище и продажбата на недвижими имоти!


Всеки ЕРА офис е с независимо управление и собственост!КариЕРА с ЕРА

Ние сме международна професионална мрежа от агенции и консултанти недвижими имоти ERA  - основана на сътрудничество, споделянето на знания и вдъхновена от иновациите!


Очакванията на потребителите сега са по-големи от всякога. Те искат най-компетентния и опитен консултант, актуални данни за пазара на недвижими имоти, искат бързо да получат информация и комуникация.


Така както очакванията на потребителите се покачват постоянно, така и нараства отговорността за подобряване на Вашите умения и знания за професията.


Искате ли да бъдете най-компетентният консултант, който осигурява най-високо качество за клиентите си?


В ЕРА ще получите знания и опит, които ще Ви позиционират над останалите конкуренти на пазара.
Zaplatomer Banner