Банка Пиреос България АД

Компания

Банка Пиреос стъпва на българския пазар през 1993г. и за своето повече от 20-годишно присъствие в страната запазва позицията си на една от водещите финансови институции с репутация на динамична, иновативна, гъвкава и стабилна организация с дългогодишен международен опит, експертно ноу-хау и широка гама от висококачествени продукти и услуги. Специализирана е в корпоративно банкиране, банкиране на дребно, частно банкиране, финансови услуги за малки и средни предприятия, капиталови пазари и лизинг.

Нашата визия е да бъдем силна и авторитетна финансова институция със стабилни позиции и водеща роля на българския банков пазар.

Нашият стремеж е да продължим динамичното развитие на Банката, за да бъдем конкурентоспособни в непрекъснато променящата се среда. Нашето задължение е да предлагаме на клиентите си иновативни продукти, индивидуален подход и висококачествено

обслужване. Нашата отговорност е да осигуряваме все по-голяма доходност на своите акционери, да продължим да стимулираме своите служители и да инвестираме в тях.

JobTiger Banner
JobTiger Banner