ТелеЛинк ЕАД

Компания

ТЕЛЕЛИНК ЕАД развива дейността си в сферата на изграждането, интегрирането и управлението на информационни и телекомуникационни мрежи. За кратко след основаването си през 2001, компанията успя да достигне компетентност и конкурентноспособност, които я направиха лидер в областта на телекомуникационните услуги в България с визия за превръщането й в предпочитания мрежов интегратор в Югоизточна Европа.
Ние осигуряваме корпоративни и телеком решения, покриващи всички сфери на планиране, дизайн, изграждане, управление и поддръжка. Използваме високотехнологични методи и оборудване, които гарантират на нашите клиенти висока функционалност и добавят стойност към техните услуги.
Големи корпоративни и административни структури, сред които Българска телекомуникационна компания (БТК), Финансова група ДЗИ, Българска национална банка (БНБ), Министерство на правосъдието, са наши устойчиви клиенти. ТЕЛЕЛИНК ЕАД е основният подизпълнител в изграждането на мрежата на втория GSM оператор – Глобул, участваме в изграждането на  мрежата на Vivatel, а също и в разгръщането на мобилни мрежи в съседни Румъния, Сърбия и Македония.

Ние дължим успеха си на нашите талантливи специалисти и на верни бизнес партньори. Над 300 висококвалифицирани професионалисти са обединили силите си по пътя ни към успеха и бизнес съвършенството. Телелинк работи в тясно сътрудничество с водещите световни производители на телекомуникационно оборудване Cisco Systems, Italtel, IBM, Motorola, Intracom.

NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner