Да поговорим за
БЪДЕЩЕТО
Кариерно развитие в Теленор

„Да бъдеш част от Telenor Group, ти дава възможност да работиш и живееш в чужбина, да споделяш най-добрите практики и да участваш в различни обучения и програми за развитие.”
Брад Библоу

Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video

За компанията:

Теленор е водеща телекомуникационна компания, която предлага пълния набор от услуги (мобилни, фиксирани и пренос на данни) на над 4 милиона активни потребители в България. Компанията е част от Теленор Груп от август 2013 г. и оперира под марката „Теленор“ от 4 ноември, 2014 г.

Към края на септември 2014 г. нашите услуги са достъпни за 99,98% от населението и на 99,50% от територията на страната, а UMTS мрежата на Теленор покрива 97,08% от населението на страната. Предлагаме роуминг услуги в около 186 страни в партньорство с близо 490 международни телекомуникационни мрежи.

Към момента в Теленор работят над 2200 млади и висококвалифицирани специалисти. Нашите продукти и услуги се предлагат в близо 370 търговски обекта в цялата страна, сред които над 230 представителни магазина на Теленор и 140 магазина на официалните партньори Global Net Solutions и Internity.

Младежки
инициативи:

Компанията участва и провежда редица инициативи в подкрепа на младите хора в България. Една от най-успешните ни програми е Стажантската, която се провежда през летния период и дава възможност на студентите да приложат знанията си на практика и да придобият опит в реална работна среда.

Ние вярваме, че организирането на стажантски и стипендиантски програми, подпомагането на кариерните центрове, провеждането на лекции и практически упражнения от водещи експерти на компанията, са от изключителна важност за създаването на нови възможности за професионално развитие на младите хора в България.

Кариера в
компанията:

Зад успехите на компанията стоят мотивацията и решимостта на нашите служители. Днес в Теленор работят над 2200 млади и висококвалифицирани специалисти, като спектърът е много широк – от технически персонал, през специалисти работа с клиенти, търговци; хора, които работят в сферата на финансите, човешките ресурси, маркетинг, снабдяване и логистика, ИТ, право и др.

Компанията работи усърдно за поддържане на висока ангажираност на служителите и им помага да развиват своите знания и умения, като същевременно с това им осигурява конкурентно заплащане, модерна работна среда, възможности за обучение и развитие в голяма международна група като Теленор.

Визитка:

За свободни работни позиции: career@telenor.bg

За Стажантска програма: traineeship@telenor.bg

За Стипендиантска програма: scholarship@telenor.bg

 
LinkedIn Facebook YouTube